top of page
Lindens-3 (1).png

VÅRA TJÄNSTER

Trädgårdsdesign i Göteborg

Vi kan göra en skiss eller en komplett design där drömmar och verklighet kan mötas.

Lindens.png

Navigera

OFFERT

Begär en kostnadsfri offert

Är du intresserad av någon av våra tjänster?
Tveka inte att höra av dig på bekvämaste sätt!

Vi designar vackra och snälla trädgårdar, fulla av liv.


På vilket sätt vill du vistas i och använda din trädgård? Lugn avskildhet eller plats för lek och umgänge? Ska din trädgård lukta gott, surra av humlor, blomma tidigt på våren eller sent på hösten, producera mat, locka till sig småfåglar? Vill du ha en trädgård som kräver liten skötsel eller älskar du att vara ute och påta i jorden? Genom att pröva dina önskemål och behov mot de förutsättningar som just din trädgårds naturliga landskap ger, kan vi hjälpa dig fram till rätt design och kloka växt- och materialval.


Oavsett vilken slags trädgård du vill ha tar vi alltid hänsyn till biologisk mångfald i vår design. Till exempel kan vissa kombinationer av växter dra nytta av varandra genom att locka till sig pollinerare eller nyttoinsekter som äter bladlöss. Det kan också handla om att undvika designelement som stör djurliv. Vi designar gärna för återbruk av material och byggdelar.

 

Vi kan integrera naturliga kretslopp utan att de stör ögat. På så vis kan vi utnyttja regnvatten istället för renat kranvatten. Vi kan skapa den bästa jordförbättringen, som inte finns i handeln, och samtidigt gynna jordens mikroliv.

Upplägg och priser

Trädgårdsdesign - enkel idéskiss

Du får en skiss för trädgårdens övergripande form, funktion och känsla.
Vi träffas på plats och går igenom era önskemål och behov. Vi tittar tillsammans med er på trädgårdens förutsättningar, vad som fungerar bra och vad som behöver förbättras och därefter skissar vi på ett förslag.


Denna skiss fungerar bra som utgångpunkt för dig som vill skapa din trädgård på egen hand och gärna fattar egna beslut för detaljlösningar. Den behöver kompletteras med detaljerade växt-, och materialval samt en markplaneringsplan om du vill ha hjälp med anläggning.

Detta ingår:
- Initialt hembesök: genomgång av trädgården och era önskemål

Bildkollage: visar stilen och känslan i designen genom  utvalda referensbilder
- Idéskiss: en enkel skiss över trädgårdens grundform och viktiga funktioner såsom vistelseytor, insynsskydd, gångar, planteringar m.m. Skalenlig men ej måttsatt.

PRIS FRÅN

6 000 SEK

beroende på tomtstorlek

Trädgårdsdesign - helhet

Detta paket innefattar det som behövs för att kunna se din nya trädgård framför dig men också uppgifter som behövs inför anläggning. Vi börjar med att träffas på plats för att tillsammans med er titta på trädgården och prata om era önskemål. Detta ingår:
- Initialt hembesök: genomgång av trädgården och era önskemål
- Bildkollage: visar stilen och känslan i designen genom utvalda referensbilder

- Karaktärsväxter: förslag på växter som passar i din trädgård
- Illustrationsplan: en skalenlig färglagd ritning med syfte att förmedla känsla och uttryck ihop med former och funktioner

- Presentation av utkast: möjlighet för er att ge feed back på designen

 

Vid behov även:
- Perspektiv skisser: visualiserar specifika delar av trädgården 

- Sektions- eller elevationsritningar: tydliggör designlösningar vid mer komplexa situationer, t.ex nivåskillnader i mark

- Planteringsplan: komposition av växtytor för hela eller delar av trädgården

- Växtlistor: svenskt namn, vetenskapligt namn och antal

PRIS FRÅN

18 000 SEK

beroende på tomtstorlek

​ INTRESSERAD AV NÅGON AV VÅRA TJÄNSTER?

Välkommen att höra av dig!

bottom of page