top of page
P_20230510_130500.jpg

OM OSS

En grupp skickliga trädgårdsarbetare

Vi gör din trädgård till en levande plats!

Lindens.png
271181380_10159432857706041_7739045866997278533_n_edited.jpg

Pontus

Kvalificerad trädgårdsanläggare samt trädgårdsarbetare från Akademi Båstad respektive Capellagården på Öland. Certifierad permakulturdesigner från Ridgedale Permaculture.


Tycker det är roligt att pussla ihop kundens önskemål med företagets resurser.
På fritiden tränar Pontus qi gong och tar hand om familjens skog med hållbara metoder.

Kontakta Pontus

Anna Katarina

Bakgrund som arkitekt med examen från Chalmers (Design for Sustainable Developement) som kompletterats med ett antal kurser i växtkännedom, trädgårdsdesign och trädgårdsodling via Trädgårdsakademin.

Gillar att snåla på planetens resurser genom återbruk och andra smarta designlösningar. 

 

På sin fritid brukar Anna Katarina odla grönsaker, sy, gå på loppis och pyssla med diverse små konstprojekt.

IMG_9486.jpg

Kontakta Anna Katarina

JB Charge (1).png

Josefin

Utbildad till kvalificerad trädgårdsmästare på Akademi Båstad. Brinner för att vårda och utveckla trädgårdar på ett långsiktigt hållbart vis. Kommer gärna med förslag på hur den biologiska mångfalden kan öka, hur trädgårdens egna kretslopp kan förstärkas och vilka miljömedvetna val som passar bäst. 

 

På fritiden åker Josefin till Kinnekulle där hon odlar grönsaker, tillverkar bruksföremål i kalksten och njuter av lugnet.

Anna

Utbildad trädgårdsarbetare via Fristad folkhögskola. Är även utbildad florist och har jobbat med blommor i många år.

Att få vara kreativ och få skapa miljöer som gynnar biologisk mångfald är något som Anna tycker är extra kul och givande. 
 

Älskar att vistas ute i naturen under alla årstider - njuter av att plocka bär och svamp, vandra, åka skidor, traillöpning, plocka med sig en vildplockad bukett.

20240215_100146_edited.jpg

Lindens Trädgårdar etablerades 2008

Och har sedan dess skött och anlagt trädgårdar i Göteborgsområdet. Vi har sedan start haft ett en tydlig ekologisk och giftfri profil. Idag lägger vi ännu större vikt vid att trädgårdarna vi arbetar med ska bli vackra och rika på mångfald. Med genomtänkta val och förslag så kan vi minska utsläpp under arbetet från ritbordet till färdig trädgård. Vi jobbar med både design, anläggning och skötsel samt trädvård.


P_20230427_124558.jpg

​ INTRESSERAD AV NÅGON AV VÅRA TJÄNSTER?

Välkommen att höra av dig!

IMG_20200917_105316.jpg

Besök vårt musteri

2018 startade vi ett mobilt cykelmusteri som övergick till en stationär verksamhet baserad i Sjöbergens koloniområde intill Kungssten och Majorna.
Där mustar vi frukt som lämnas in från trädgårdsägare runt om hela Göteborg. Den hämtas sedan upp, pastöriserad och paketerad på bag in box lådor.

Du får alltid must från din egen frukt!

bottom of page